Skip to main content

Hoe werkt ons bureau?

De Kort & Partners groepeert ervaren en professioneel opgeleide detectives. In de loop der jaren hebben wij een degelijk gestructureerd en professioneel bureau uitgebouwd.

Zo kunnen wij de onderzoeken uitvoeren die u nodig heeft om uw bedrijf weer optimaal te laten functioneren.

Confidentialiteit & discretie

Negatieve geruchten zorgen vaak voor een slecht imago en meer schade dan de feiten zelf. Het verzamelen van de informatie die u nodig heeft, ligt bovendien meestal erg gevoelig. Daarom behandelen wij uw dossier met de grootste discretie en rapporteren wij enkel aan onze opdrachtgever en de personen die expliciet werden aangeduid.

Daarbovenop is het van het grootste belang dat de verkregen informatie ook juridisch bruikbaar blijft. Wij garanderen u daarom 100% respect voor alle wettelijke en deontologische spelregels.

Vergunningen

Onze detectives behaalden alle nodige vergunningen om vrijwel alle gevraagde onderzoeken te verrichten. Ook hier spelen wij open kaart.

Snelheid & efficiëntie

Wanneer u ons nodig heeft, is zowel voor het bedrijf als voor de betrokkenen een snelle afhandeling essentieel. Onze detectives zijn onmiddellijk beschikbaar. Dankzij de modernste technieken qua labo-onderzoek, informatica en communicatie, kunnen we snelheid en efficiëntie garanderen.

Heeft u nog specifieke vragen over onze werkwijze? Stel uw vraag gerust.

Contacteer ons