Skip to main content

Een privédetective inhuren als particulier

Zijn er bepaalde zaken in uw leven die als niet correct aanvoelen? Twijfelt u aan de trouw van uw partner? Denkt u dat een voorhuwelijksonderzoek geen slecht plan is? Betaalt uw partner de alimentatie niet zoals afgesproken? In zulke gevallen kan u een privédetective inhuren.

We verzekeren u de nodige discretie en professionaliteit in al onze privéonderzoeken.

Heeft u een zaak waarbij u de hulp van een detective kan gebruiken of twijfelt u aan de intenties van bepaalde personen?

Onderzoeken van diefstal

Bent u bestolen maar weet u niet wie de dader is? Of wilt u niet het risico lopen de verkeerde persoon aan te geven? Dan heeft u bewijs nodig.

Controle over uw kinderen

Ongerust zijn over uw kinderen is perfect normaal. Heeft u toch het gevoel dat er meer gaande is en dat het tijd wordt voor de volgende stap?

Veilig investeren

Vraagt u zich af of u veilig investeert? Wij doen een onderzoek en komen met concrete bewijzen. Zo kan u nadien een gegronde beslissing nemen.

Allimentatie / bezoekrecht

Als de kinderen bij u verblijven, heeft u de controle, maar wat doen ze bij uw ex-partner? Wij voeren een onderzoek zodat u gerust mag zijn als uw kinderen bij uw ex-partner verblijven.

Bewijsmateriaal van parentale ontvoering

Uw kinderen vertrekken ‘op vakantie’ met uw ex-partner. Is dit echter een last minute beslissing en bent u niet op de hoogte van de duur en de bestemming van de reis?

Contacteer ons

Wij zijn 24/24 en 7 op 7 bereikbaar

Bel ons

Tel nr: +32 3 665 39 40

Mail ons

E-mail: info@dekort-partners.eu

Online formulier

Via contactpagina