Skip to main content

Controle over uw kinderen

‘Je bent jong en je wilt wat.’ Dat kan u best begrijpen, maar toch maakt u zich vaak zorgen. Ongerust zijn over uw kinderen is perfect normaal. U wilt natuurlijk enkel het beste voor hen. Heeft u toch het gevoel dat er meer gaande is en dat het tijd wordt voor de volgende stap?

Gebruikt mijn kind drugs?

In eerste instantie is praten met je kinderen het allerbelangrijkste, maar wij twijfelen er niet aan dat u dat reeds gedaan heeft. Sommige jongeren zijn echter heel bedreven in het vertellen van wat u precies wil horen of in het verbergen van alcohol, sigaretten en/of drugs. Met als gevolg dat u als ouder vaak te laat op de hoogte bent van wat er werkelijk aan de hand is.

Wie is dat eigenlijk?

Sinds kort heeft uw dochter een nieuw vriendje, uw zoon spendeert de laatste maanden veel tijd bij een andere vriendengroep. Maakt u zich ernstig zorgen over wie deze mensen zijn en of deze contacten eventueel zware gevolgen kunnen hebben? – Schakel een detective van de Kort & Partners in. Wij onderzoeken voor u het nodige.

Reken op een discreet en onafhankelijk (het is namelijk niet omdat u een vermoeden heeft dat er iets niet klopt dat dit ook het geval is) onderzoek. Op die manier zorgen we ervoor dat het vertrouwen tussen u en uw kinderen niet geschaad wordt.

Contacteer ons

Wij zijn 24/24 en 7 op 7 bereikbaar

Bel ons

Tel nr: +32 3 665 39 40

Mail ons

E-mail: info@dekort-partners.eu

Online formulier

Via contactpagina