Skip to main content

Een privédetective inhuren als advocaat

U kan als advocaat gebruik maken van onze diensten wanneer u extra bewijsmateriaal nodig heeft in een specifieke zaak. Onze privédetectives gaan gericht en discreet op zoek naar de nodige bewijzen. In het verleden was de balie vrij afwijzend ten opzichte van verslagen van detectives. Sinds de aanpassing van de detectivewet in 2010 is dit gelukkig veranderd.

De onderzoeken van de Kort & Partners kunnen betrekking hebben op concurrentiebeding,  diefstal van intellectuele eigendom, fraude en problemen rond arbeidsrecht. Heeft u zo’n zaak waarbij u extra bewijsmateriaal nodig heeft? Contacteer ons en wij gaan voor u aan de slag.

Concurrentiebeding

Ondanks de specifieke clausule in hun arbeidscontract, zijn er toch werknemers die aan de slag gaan bij concurrenten. Soms door het niet grondig doorlezen van hun contract, soms zeer bewust van de feiten.

Diefstal intellectueel eigendom

Moet u als advocaat een zaak verdedigen waarbij er diefstal van intellectuele eigendom plaatsvond? Wij zoeken bruikbaar bewijsmateriaal voor u.

Bedrijfsfraude

Het juiste bewijsmateriaal is dus zeer cruciaal in het winnen van dit soort zaken. De detectives van de Kort & Partners kunnen u helpen door een grondig en discreet onderzoek te doen.

Contacteer ons

Wij zijn 24/24 en 7 op 7 bereikbaar

Bel ons

Tel nr: +32 3 665 39 40

Mail ons

E-mail: info@dekort-partners.eu

Online formulier

Via contactpagina